Tik aukštos kokybės logotipas!

Svarbų vaidmenį atlieka gaminamo logotipo kokybė. Vaizdas neturėtų būti ištrintas ir išblukęs. Be to, gamybos metu turi būti naudojamos tik nekenksmingos medžiagos. Tai yra mūsų siūlomų produktų savybės. Logotipui pritaikyti naudojame tik patikrintas ir kokybiškas žaliavas, kurios nepraranda savo ryškumo ir neišskiria toksinių medžiagų. Kur naudojami puodeliai su logotipu? Logotipu dekoruoti puodeliai yra paklausūs dėl šių priežasčių:

  • Tokia atributika gali būti pristatoma kaip naudingas suvenyras verslo partneriams. Per dalykinį susitikimą išsprendžiama daug rimtų klausimų. Kad tokios derybos duotų teigiamą rezultatą ir paskatintų verslo partnerių pasitikėjimą, jiems rekomenduojama įteikti puodelį su logotipu. Toks produktas tikrai pravers ateityje. Norėdami reklamuoti įmonę, jie turėtų nurodyti jos kontaktinius duomenis, šūkį, veiklos sritį.
  • Nuolatiniai klientai neturėtų likti be dėmesio. Norint juos maloniai nustebinti, reikia puoduko su logotipu. Jį perdavęs klientas įsitikins, kad priėmė teisingą sprendimą. Taigi jis supras, kad įmonė yra rimta, o jos savininkas rūpestingas. Toks požiūris į nuolatinius klientus įkvėps pasitikėjimo. Negana to, užrašus ant puodelių matys pažįstami, draugai, kolegos, giminaičiai, po to pasidomės iš kur yra toks puodelis.

  • Biuro darbuotojai dažnai veda neaktyvų gyvenimo būdą. Kai ateina pietų pertrauka, jie linkę gerti arbatą ir aptarinėti naujienas. Norėdamas parodyti savo rūpestį, įmonės direktorius darbuotojams galėti dovanoti puodelius. Puodeliai su logotipu darbuotojams taip pat gali būti naudojami kaip efektyvus rinkodaros triukas, nes juos gali pastebėti ir klientai.

  • Kad įmonių vakarėliai, seminarai, mokymai liktu nepamirštami, rekomenduojama jų dalyviams turėtį ryškų ir naudingą suvenyrą. Tai gali būti puodeliai su logotipu. Ypač įspūdingai atrodo puodeliai su nuotrauka ir magiški puodeliai.

  • Puodelis su logotipu gali būti naudojamas kaip prizas.

Pas mus galite užsakyti puodelius su logotipu didmeninis kiekiais. Visi puodeliai yra aukštos kokybės, aplinkosauginiu saugumu, gražiu dizainu ir puikiomis eksploatacinėmis savybėmis. Tokie puodeliai gali būti naudojami kaip galingas rinkodaros įrankis. Žvelgdami į juos, žmonės sužino apie konkrečios įmonės veiklą. Be to, jie pravers ruošiantis įmonės vakarėliui, verslo susitikimui, ar seminarui. Modernaus dizaino puodeliai skirti ir tiesioginei prekybai, nes tik išskirtinė prekė džiugina ir atneša sėkmę!

Prekė įkeltą į palyginimą