Firminių rankšluosčių buvimas byloja apie rimtą įmonės požiūrį į savo reputaciją ir rodo, kad tokiai įmonei klientai yra svarbūs.Tokio rankšluosčio su logotipu naudojimas Lietuvoje jau seniai tapo norma - pirtyse ar sporto salėse tokie rankšluosčiai suteikia galimybę įstaigai išsiskirti ir atrodyti solidžiau prieš konkurentus. Tokie rankšluosčiai yra brangesni nei įprasti, tačiau jų naudojimas laikui bėgant atneš įmonei grąžą - įmonė bus atpažįstama ir populiari.

Be aprašytų naudojimo sričių, firminius rankšluosčius galima užsisakyti dovanų darbuotojams ar klientams, partneriams, tiekėjams. Žmogus daiktu naudosis ilgai ir tuo pačiu nuolat bus matomas logotipas. Rankšluosčiai su logotipu didmeninėmis kainomis labai dažnai užsako viešbučių verslo atstovai – tai efektyviausias reklamos skatinimo būdas be didelių pastangų ir laiko.

Logotipavimo būdai

Rankšluosčiai buna:

  • virtuviniai;
  • pirčių, kitaip vadinami Hamam;
  • vafliniai;
  • papludimių.

Jie yra skirtingų dydžių, pagaminti iš skirtingų medžiagų, komplekte su chalatu ir slepetėmis arba po vieną vienetą.
Pats populiariausias ir greičiausias rankšluosčio su logotipu gamybą - siuvinėjimas, kuris atliekamas specialių programų ir siuvinėjimo mašinu pagalba.

Tokie logotipai ilgai tarnauja, nenusitrina net naudojant ir skalbiant labai dažnai.

Daug sudėtingesnis logotipavimas yra žakardinis, reljefinis logotipas - jis reprezentatyviai atrodo rankšluostyje su dviguba kilpa. Yra atsparus dažnam skalbimui ir nepraranda savo patrauklumo.

Taip pat galimi logotipai sutvirtintoje juostoje arba satino etiketėje.

Didelį kokybiškų rankšluosčių pasirinkimą siūlo reklaminės produkcijos įmonė UAB "Baltic Media Group" ir garantuoja aukštą kokybę už prieinamą kainą.

ranksluostis su siuvinetu logotipu
ranksluostis su logotipu
Prekė įkeltą į palyginimą