Kompiuterizuotose pramoninėse ir komercinėse siuvinėjimo mašinose yra lankelių arba įrėminimo sistema. Ji išlaiko audinio siuvinėjimo sritį įtemptą po siuvimo adatomis.Tada mašina, pagal iš anksto paruoštą užprogramuotą skaitmeninio siuvinėjimo raštą, atkuria vaizdą siūlų pagalba ant paruošto paviršiaus.

Siuvinėjimo mašinų tipų yra įvairių ir visoms joms reikia specialių vartotojo įgudžių. Kai kurioms reikės pakeisti siūlų spalvą siuvinėjimo metu, o kitos galės apkarpyti ir keisti spalvas automatiškai. Daug adatų turinčios mašinos gali būti sudarytos iš daugybės siuvimo galvučių. Tai reiškia, kad jos vienu metu gali išsiuvinėti didesnį kiekį gaminių.

„Reklamos Pasaulis“ visada stengiasi naudoti naujausias technologijas, kad užikrinti geriausios kokybės siuvinėjimo paslaugos alikimą.
Gamyboje naudojamos modernios siuvinėjimo mašinos, kurios didžiąją darbo dalį atlieka automatiškai ir tiksliai pagal siuvinėjimo programą. Mūsų siųlomos siuvinėjimo paslaugos atliekamos kokybiškai, o siuvinėjimas ant drabužių už konkurencingą kainą.

Siuvinėjimo kaina priklauso nuo grafikos sudėtingumo, dydžio, bendro gaminių kiekio. Kad apskaičiuoti tikslią paslaugos kaina, prašome užklausas siųsti el.paštu.


Atnaujinta: 2024 02 08

Prekė įkeltą į palyginimą