Kepuraitės nuo saulės su logotipu. Ką reikia žinoti, kad išsirinkti geriusią

Iš ko dažniausiai pagamintos kepurėlės su snapeliu ?

Kepurėlės su snapeliu dažniausiai pagamintos iš medžiagų, tokių kaip medvilnė, vilna, akrilas, poliesteris arba jų mišinių. Kepuraitės iš medvilnės yra populiarus pasirinkimas dėl minkštumo ir kvėpuojančios medžiagos, taip pat lengvumo ir prieinamos kainos. Vilnos kepuraitės yra geresnis pasirinkimas žiemai ar šaltuoju oru, nes vilna yra šilta ir gerai izoliuoja nuo šalčio. Akrilinės, poliesterio ar mišrių medžiagų kepurėlės yra geresnis pasirinkimas sportuojantiems ar laisvalaikio naudojimui, nes jos yra lengvos, lanksčios ir greitai džiūsta. Sportinės kepuraitės dažniausiai pagamintos iš poliesterio.

Kepurėlės snapelis gaminamas iš plastiko ir dažniausiai aptrauktas audiniu. Kepurėlės su plastikiniais snapeliais yra lengvesnės ir nebrangios.

Kepuraitės su logotipu. Kokie modeliai populiariausi ?

  1. Klasikinė "baseball" kepurėlė su dydžio fiksavimo juostele gale. Tai yra labai populiarus unisex modelis, kuris pagal savo stilių tinka vyrams bei moterims.

  2. Trucker kepurėlė. Tai yra sportinis modelis su dydžio reguliavimo juostele gale ir tinkleliu, kuris užtikrina geresnį oro cirkuliavimą ir galvos vėsinimą. Šis modelis dažnai naudojamas sportininkų, žvejų, bei madingos aprangos mėgėjų.

  3. Kepurėlė-snapelis su tvirtinimo juostele. Tai yra modernus ir patogus modelis, kuris tinka daugumai vyrų ir moterų. Kepurėlė-snapelis dažnai naudoja sportui ir laisvalaikiui. Tačiau jas dažnai galima pamatyti ir greito maisto restoranų darbuotojų aprangoje. 

  4. Snapback kepurėlė. Tai yra retro stiliaus modelis su dydžio fiksavimo juostele gale. Šis modelis dažnai mėgstamas rap ir hip-hop muzikos kultūrų atstovų bei sportininkų.

Kepuraitės su logotipu Reklamos Pasaulyje gali būti pagamintos iš įvairių medžiagų, tokių kaip medvilnė, poliesteris, vilna arba akrilas. Taip pat gali būti pasirinkti skirtingi spalvų ir dizaino variantai, kad atitiktų užsakovo poreikius ir pageidavimus.

Kaip dekoruojamos kepuraitės logotipu ?

Kepurelę galima dekoruoti logotipu keliais būdais:

  1. DTF spauda. Pastaraisiais metais išpopuliarėjus šiai dekoravimo technologijai, DTF spauda vis dažniau naudojama logotipų uždėjimui ant kepurėlės. Tai atliekama naudojant specialų spausdintuvą, bei šilumos presą, kuris perkelia logotipą ant medžiagos. Laikantys specialių gamybos reikalavimų, DTF spauda yra puiki technologija, užtikrinanti, kad logotipas bus tvirtai ir tinkamai pritvirtintas ant kepuraitės.

  2. Siuvinėjimas. Siuvinėjimas yra dar vienas populiarus būdas, kaip papuošti kepuraitę logotipu. Tai atliekama naudojant specialas siuvinėjimo mašinas, kurios atkuria logotipą ant medžiagos siūlais. Siuvinėjimas yra ilgaamžiškesnis nei spausdinimas ir atrodo elegantiškai ir prabangiai.

  3. Antsiuvai. Antsiuvai - tai nedideli medžiagos gabalėliai, kurie gali būti užsiuvami ant kepurės, kad sukurtų vizualinį efektą arba logotipą. Antsiuvai gali būti skirtingų spalvų ir dizainų, leidžiantys sukurti unikalių ir žaismingą kepurėlės stilių.

  4. Lipdukai transferai yra dar vienas būdas dekoruoti kepuraites logotipu. Tam naudojami šilkografiniai bei plėvelės transferai, kurie šilumos preso pagalba užtvirtinami ant kepuraitės. Dekoravimo kaina dažniausiai nėra aukšta, o gamybos trukmė 1-2 darbo dienos.

Visi šie dekoravimo būdai gali būti naudojami, kad kepuraitė su logotipu atitiktu jūsų poreikius ir skonius. Svarbiausia gamyboje laikytis technologinių rekomendacijų ir pasirinkti konkrečiam atvejui tinkamiausią dekoravimo metodą. Taip pat atsižvelgti į medžiagos bei dizaino ypatumus. Ilgalaikė patirtis, kruopštumas ir visų išvardintų dekoravimo technologijų įsisavinimas leidžia pasiekti geriausius kokybės rezultatus.

Kiek ilgai tarnauja kepuraitės su logotipu ?

Kepuraitės tarnavimo laikas gali labai skirtis priklausomai nuo įvairių faktorių:

  1. Medžiaga: Kepurėlės, pagamintos iš kokybiškos medžiagos, tokios kaip aukštos kokybės medvilnė, tarnauja ilgiau nei pigesnės ekonominės kepurėlės. Pigesnės kepurėlės pagamintos iš sintetinių neaustinių medžiagų arba itin plonos medvilnės. Ekonominės klasės kepuraičių audinio storiai 140-180 gr. Aukštesnės kokybės ~240 gr. ir aukštos kokybės kepurėlės nuo 320 gr. Tačiau audinio storis ne visada yra kokybės mato vienetas. Reikia įvertinti ir pačia audinio kokybę, minkštumą, pasiūvimo kruopštumą. Šukuotinės medvilnės kepurėlės su logotipu dažniausiai priskiriamos prie aukštesnės kokybės gaminių. 

  2. Priežiūra: Kepurėlės su logotipu priežiūra yra svarbi, kad ji tarnautu jums kuo ilgiau. Turi būti: reguliarus valymas, tinkamas saugojimas ir itin stiprių tiesioginių saulės spindulių, kurie gali išblukinti spalvą, vengimas.

  3. Dažnis: Kepurėlės naudojimo dažnumas taip pat gali turėti įtakos jos tarnavimo laikui. Jei naudojate kepuraite kasdien, ji greičiau gali susidėvėti nei kepuraitė, kuri yra naudojama tik retkarčiais.

Dėl skirtingų medžiagų, naudojimo būdų ir dažnumo, nelengva nustatyti tikslų kepurėlės su logotipu tarnavimo laiką. Tačiau, jei gerai prižiūrite ir naudojate ją taip, kaip rekomenduojama, kepuraitė tarnaus 3-4 metus, ar net dešimtmetį. Taip pat svarbu paminėti, kad kepuraitės stilius ir dizainas gali per laiką pasenti. Taps aktualu atsinaujinti ir pasirinkti naują kepuraitę su savo logotipu ar reklaminių užrašu, kuri atitiks esama madą.

Vilimės, kad mūsų aprašyta informacija padės Jums nepasiklysti tarp gausios kepurėliu su snapeliu pasiūlos. O jeigu vis dar turite klausimų, ar nenorite nesibaigiančioms paieškoms gaišti savo brangaus laiko, tiesiog kreipkitės į mus. Pagelbėsime pasirinkti geriausią.

Prekė įkeltą į palyginimą