Viva Magenta prasmė

Balansuodami tarp skaitmeninio ir fizinio gyvenimo, nepaliaujamai vis labiau vertiname gamtos pasaulį. Plintant judėjimams dėl klimato kaitos, tvarumo ir žemės apsaugos, 2023 metų spalva pripažįsta mūsų gravitacinę trauką link natūralių spalvų.

Viva Magenta spalvos kilmė yra organiška – ji kilusi iš košenilio vabalo. Iš šio vabzdžio gaminamas karminas, vienas brangiausių, stipriausių ir ryškiausių natūralių dažų. Raudonas Viva Magenta atspalvis sujungia mus su originalia materija, suteikdamas mums pirminį jėgos signalą.
2023 metų spalva sujungia gamtos dalykų turtingumą, šilumą ir stiprumą su turtingais ir neaprėpiamais skaitmeninio pasaulio horizontais. Rezultatas – raudonos spalvos atspalvis, praplečiantis mūsų autentiškumo akiratį. Virtualus pasaulis sukuria naujas galimybes mums išreikšti save, o neapdorota Viva Magenta tvirtybė įkvepia mus tai daryti su pasitikėjimu ir drąsa.
Viva Magenta spalvos psichologija
Raudonos spalvos yra galingos spalvos, kurios švenčia gyvenimą. Būdama tamsiai ryškiai raudona, Viva Magenta subalansuoja drąsos ir linksmumo jausmus. Šis dinamiškas derinys įkūnija nuožmios malonės išraišką, įkvepiančią mus pasitikėti, parodyti žmogiškumą. Skaitmeninė erdvė paspartino globalizaciją, todėl esame kaip niekad glaudžiai susiję vieni su kitais. „Metų spalva 2023“ byloja apie mūsų norą priimti naujus iššūkius ir išbandyti netradicinius dalykus, tuo pačiu sutikdami kitus su gailestingumu ir supratimu.
Viva Magenta suteikia užtikrintumą ir motyvaciją, kurios mums reikia norint atlaikyti ilgalaikius trikdančius įvykius. Praėjus trims metams pasinėrus į pandemiją, karą, nestabilią ekonomiką, socialinius neramumus, tiekimo grandinės sutrikimus ir didėjančią klimato kaitą, turime pasveikti. Ir vis tiek turime rasti motyvacijos tęsti, gyventi.
Prekė įkeltą į palyginimą